22 Μαρ 2014

Ήρθε η ώρα να πας σινεμά μούχτι

Το λοιπόν, η εβδομάδα που μας έρχεται έχει 3 προβολές οπότε διαλέχτε και πάρετε.
O ΔΡΟΜΟΣ FM σε στέλνει στην avant premiere της ταινίας Το πουλί της Κύπρου! Στις 28 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες η πολυαναμενόμενη κινηματογραφική κωμωδία του Λώρη Λοιζίδη «ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ». Πρόκειται για κωμωδία δράσης, στην οποία πρωταγωνιστούν πολλοί Κύπριοι και Ελλαδίτες ηθοποιοί.O ΔΡΟΜΟΣ FM σας εξασφάλισε μια διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere της ταινίας, την Δευτέρα 24 Μαρτίου 8μμ στο K Cineplex στο Mall of Cyprus. Η κλήρωση θα γίνει 24 Μαρτίου στην εκπομπή ΔΡΟΜΟ...ΔΟΥΛΕΙΕΣ 10-1 το πρωί. Δηλώστε συμμετοχή στην κλήρωση στέλνοντας γραπτό μήνυμα στο 2202 γράφοντας ΤΟ ΠΟΥΛΙ, ΟΝΟΜΑ  ΕΠΙΘΕΤΟ. 

Ο sfera fm μας στέλνει στην πρεμιέρα της ταινίας Divergent την τετάρτη 26 μαρτίου στις 20:00 στο kcineplex έγκωμης. Στείλτε μήνυμα στο 5968 με την ένδειξη ΠΡΕΜΙΕΡΑ και ονοματεπώνυμο για την κλήρωση (0.98 euro)

Ο kiss fm μας στέλνει στην πρεμιέρα της ταινίας Noah την πέμπτη 27 μαρτίου στις 19:30 στο kcineplex mall of cyprus λευκωσία Στείλτε μήνυμα στο 2100 με την ένδειξη ΠΡΕΜΙΕΡΑ και ονοματεπώνυμο για την κλήρωση (0.41 euro)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου