18 Φεβ 2014

Καρναβάλι Λεμεσού 2014

Το Καρναβάλι είναι ένας μεγάλος θεσμός για την Λεμεσό, μια γιορτή που την περιμένουν με λαχτάρα και αγωνία χιλιάδες άτομα, μικροί και μεγάλοι από όλες τις ελεύθερες περιοχές της Κύπρου και ακόμη ξένοι επισκέπτες που βρίσκονται στο νησί μας.

Οι εκδηλώσεις αρχίζουν επίσημα την Τσικνοπέμπτη με την πανηγυρική είσοδο του Βασιλιά Καρνάβαλου στην πόλη, συνεχίζονται με την παιδική παρέλαση, τις διάφορες εκδηλώσεις των Κανταδόρων και της Μεγάλης Καρναβαλίστικης παρέλασης την τελευταία Κυριακή των Αποκριών.
Κύριες εκδηλώσεις:
20 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη) 7.00μ.μ. Ο Βασιλιάς Καρνάβαλος «Μνημόνιος ο Μέγας» σε φωταγωγημένο άρμα θα εισέλθει πανηγυρικά στην πόλη με τη συνοδεία του, την ομάδα Κανταδόρων Λεμεσού, την ομάδα κανταδόρων Αρίονες, τη Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, τις Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, την ομάδα κρουστών Batucinio, τις Μαζορέττες Λεμεσού, το Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Η παρέλαση θα ξεκινήσει από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) στις 7.00μ.μ.
23 Φεβρουαρίου (Κυριακή) 11.30π.μ. Παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση. Εκκίνηση: Παραλιακός Δρόμος, απέναντι από το Κέντρο Εξυπηρέτησης του Πολίτη...
2 Μαρτίου (Κυριακή) Μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση. Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’...

Πηγή:CyprusEvents

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου