19 Δεκ 2013

Ο Φιλελεύθερος παρουσιάζει ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο Φιλελεύθερος παρουσιάζει την φιλανθρωπική εκδήλωση ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013, στην OMIKRON GALLERY, στη Λευκωσία, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τη στήριξη των συσσιτίων στα Δημοτικά Σχολεία της Κύπρου, μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του ιδρύματος ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

Για το σκοπό αυτό, 200 πασμίνες δόθηκαν σε ισάριθμες προσωπικότητες του πολιτικού, πολιτιστικού, καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου Κύπρου και Ελλάδας, οι οποίες ανέλαβαν - χρησιμοποιώντας το ταλέντο, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους - να τις διαμορφώσουν σε 200 ξεχωριστές πασμίνες που θα τεθούν προς πώληση την ημέρα της εκδήλωσης.

Οι πασμίνες θα εκτεθούν στον χώρο της εκδήλωσης, η οποία θα αρχίσει στις 10 το πρωί και θα διαρκέσει μέχρι αργά το απόγευμα, για να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να τις δει και να τις αγοράσει.

Παράλληλα και καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα λαμβάνει χώρα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μια ξεχωριστή νότα από τον Γιώργο Θεοφάνους και το Μουσικό Εργαστηράκι του, η παρουσία της θεατρικής ομάδας Γουρουνιάσματα, της παράστασης που γνώρισε τεράστια επιτυχία, η χορογράφος Αυγή Παπακυριακού με την ομάδα της που θα χορέψει μοντέρο χορό, το Motion Art Studio με επικεφαλής τον καλλιτέχνη Πανίκο Τεμπριώτη με μια μεγάλη ζωγραφιά στην οποία θα μπορεί να λάβει μέρος κάθε παιδί που θα παρευρεθεί στην εκδήλωση και, τέλος, ο Pilates Instructor Trainer και χορογράφος, Ricardo Cuellar που θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό χορευτικό με Santa Claus και πολλές χορεύτριες.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου