14 Δεκ 2013

Με συναυλία Σάκη Ρουβά ανοίγει το Σάββατο το Χριστουγεννιάτικο Χωριό

Για πρώτη ίσως φορά στην Κύπρο, σίγουρα στη Λεμεσό στήνεται ένα τέτοιο -Χριστουγεννιάτικο χωριό- στα πρότυπα παρόμοιων Χριστουγεννιάτικων χωριών που στήνονται σε όλη την Ευρώπη. Πρόκειται για έναν συνδυασμό παιγνιδούπολης, Χριστουγεννιάτικης αγοράς και θεαμάτων το οποίο αναμένεται ανάμεσα σ΄άλλα να φέρει μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες όσο θα διαρκέσει η λειτουργία του.

Συγκεκριμένα και πέραν του Σάκη Ρουβά στην κεντρική σκηνή του “Χριστουγεννιάτικου χωριού” θα τραγουδήσουν από τις 14-12-2013 μέχρι και τις 12-1-2014, οι ακόλουθοι. Σάκης Ρουβάς, Φουρέιρα, Γιώργος Παπαδόπουλος, Σταβέντο, Μέλισσες, Ονιράμα, Τσαλίκης, Βέγκας, Σταν και Νίκος Γκάνος ενώ καθημερινά θα υπάρχει και πρόγραμμα D.J. αλλά και άλλων καλλιτεχνών.

Παράλληλα στον χώρο θα υπάρχουν εκδηλώσεις για τα παιδιά αλλά και την οικογένεια, καθώς επίσης και παραστάσεις τσίρκου, παραστάσεις καραγκιόζης και κουκλοθέατρο. Όπως αναφέρουμε και πιο πάνω το Χριστουγεννιάτικο χωριό το οποίο βρίσκεται δίπλα από το αθλητικό κέντρο ΓΣΟ στον παραλιακό θα ανοίξει τις πύλες του το ερχόμενο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου. Η είσοδος στο  Χριστουγεννιάτικο χωριό θα είναι δωρεάν για τα παιδιά ενώ για τους ενήλικες θα είναι 2,00 ευρώ. Το Χριστουγεννιάτικο χωριό λειτουργεί με την ονομασία Christmas Mystery – Cyprus 2013.
Ευχαριστούμε τον Ανδρέα M. για την πληροφόρηση!

Πηγή:Apollon24

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου