16 Νοε 2013

Το The Famous Grouse σε ταξιδεύει

Επέλεξε εσύ την πόλη και άρπαξε την ευκαιρία να ταξιδέψεις σε τρεις ονειρεμένους προορισμούς!

Το The Famous Grouse σας ταξιδεύει με τον εντυπωσιακό του διαγωνισμό Explore The Famous, όπου τρεις τυχεροί νικητές θα κερδίσουν ένα ταξίδι για 2 άτομα για 4 μέρες σε ένα από τους τρεις μαγευτικούς προορισμούς: Μαδρίτη, Παρίσι, Άμστερνταμ. Όσον αφορά το πως συνδέονται οι τρεις αυτοί ονειρεμένοι προορισμοί με το The Famous Grouse, μπορείτε να το διαβάσετε στην συλλεκτική του συσκευασία. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013.

Για να λάβετε μέρος στον υπέροχο διαγωνισμό Explore The Famous απλά συνδεθείτε μέσω του Facebook στο The Famous Grouse Cyprus ή μέσω της ιστοσελίδας www.explorethefamous.com, συμπληρώστε τον κωδικό και τα στοιχεία σας και επιλέξτε την πόλη στην οποία θέλετε να ταξιδέψετε.

Εάν δεν έχετε κωδικό τότε μπορείτε να τον αποκτήσετε με τους ακόλουθους 2 τρόπους. 
Αγοράζοντας ένα μπουκάλι από τις συλλεκτικές συσκευασίες The Famous Crouse 70cl από την υπεραγορά, φρουταρία, κάβα της γειτονιάς σας και βρίσκοντας τον κωδικό στο πάνω μέρος του ανοίγματος του εσωτερικού της συσκευασίας. Ή ακολουθώντας το The Famous Grouse στα events που διοργανώνει, απολαμβάνοντας εκεί το αγαπημένο σας The Famous Grouse και παίρνοντας τον κωδικό σας για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, καθώς επίσης θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε επιπλέον δώρα.

Πηγή:deejay radio

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου