20 Νοε 2013

Ψάχνετε για πολυτεχνίτη, νταντά ή εκπαιδευτή για τα παιδιά σας;

Ψάχνετε για πολυτεχνίτη, νταντά ή εκπαιδευτή για τα παιδιά σας; Ένα υδραυλικό αργά το βράδυ; Αναζητήστε τον στο NearbyPros και θα κτυπούν το κουδούνι σας νωρίτερα από ότι νομίζετε!

Είστε επαγγελματίας;Θέλετε να αυξήσετε την παρουσία σας στην αγορά, αλλά χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία για κατασκευή ιστοσελίδας ή διαφήμιση; Εγγραφείτε τώρα, καταχωρήστε το προφίλ και τις υπηρεσίες σας και αυξήστε τη βάση πελατών σας.

Το NearbyPros δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες να αύξησουν τη πελατειακή τους βάση καταχωρόντας τα προφίλ των επιχειρήσεων τους, τις υπηρεσίες τους και τις πόλεις που τις προσφέρουν. Καθιερώστε Την Παρουσία Σας Στο Διαδίκτυο. Δημιουργήστε, ενισχύστε ή βελτιώστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο.
H Δική Σας Ιστοσελίδα.Γράψτε το βιογραφικό σας, καταχωρήστε τις υπηρεσίες σας, προσθέστε εικόνες και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και είστε έτοιμοι. Τόσο απλά!Ελάχιστο Κόστος. Με συνδρομές όπως €5 για 3 μήνες, €9 για 6 μήνες ή €15 για ένα ολόκληρο χρόνο, είναι ίσως η πιο φθηνή ιστοσελίδα που μπορείτε να δημιουργήσετε!

Πηγή:NearbyPros

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου