13 Οκτ 2013

Πάμε θέατρο από το ΔΡΟΜΟΣ FM

Μας αρέσει η καλή ποιοτική μουσική και γι αυτό ακούμε dromos fm στους 100.5. Μας αρέσει και το θέατρο γιατί απολαμβάνουμε καταπληκτικές παραστάσεις. Τότε λοιπόν γιατί να μην πάρουμε μέρος στους νέους διαγωνισμούς του dromos fm για δωρεάν θέατρο; Κερδίστε κάθε εβδομάδα 1 διπλή πρόσκληση για την θεατρική κωμικοδραματική παράσταση -ΆΝΔΡΕΣ ΓΕΡΗΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ- στο ΑΣΜΑΤΕΙΟΝ LIVE, για Παρασκευή ή Σάββατο (ανάλογα με την πληρότητα). Στείλτε τώρα μήνυμα στο 2202 με την ένδειξη "ΑΝΔΡΕΣ ΓΕΡΗΜΟΙ", ονοματεπώνυμο και μπείτε στην κλήρωση. (χρέωση 0,40/sms)
Η κλήρωση γίνεται κάθε Τετάρτη, λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι στην εκπομπή «ΔΡΟΜΟ...ΔΟΥΛΕΙΕΣ» με τους Ανδρέα Έκτορα και Φρειδερίκη Μενελάου. Ο νικητής-νικήτρια καλεί στο 7000-2065 για την ημέρα που επιθυμεί (Παρασκευή ή Σάββατο ανάλογα με την πληρότητα). Πρεμιέρα 18 Οκτωβρίου 2013
Χώρος: ΑΣΜΑΤΙΟΝ LIVE.Παραστάσεις: Παρασκευή-Σάββατο 8:30, Κυριακή 6:30.

Μία παράσταση είναι φανταστικά, δύο είναι φανταστικότερα οπότε κερδίστε κάθε εβδομάδα 1 διπλή πρόσκληση για την θεατρική κωμικοδραματική παράσταση -ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ Ο ΠΟΘΟΣ- με τους Μαρίνο Ξενοφώντος, Αντρέα Τηλεμάχου και άλλους στο Θέατρο Ανεμώνα για Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή (εσείς επιλέγετε την ημέρα ανάλογα με την πληρότητα). Στείλτε τώρα μήνυμα στο 2202 με την ένδειξη "ΑΝΕΜΩΝΑ", ονοματεπώνυμο και μπείτε στην κλήρωση. (χρέωση 0,40/sms) Η κλήρωση γίνεται κάθε Πέμπτη, λίγο πριν τις 9 το πρωί στην εκπομπή «ΔΡΟΜΟ...ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ» με τους Παναγιώτη Περηφάνου και Νατάσα Κακούτση. Πρεμιέρα την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου στις 20.30 και ακολούθως τακτικές παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 20.30 και κάθε Κυριακή στις 20.00.

Πηγή:Dromos Fm

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου