20 Οκτ 2013

Ραδιομαραθώνιος - πανηγύρια Αγάπης

Και κάτι της τελευταίας στιγμής. Ο Ραδιομαραθώνιος έχει καθιερωθεί ως θεσμός γιατί απαντά σε συγκεκριμένες κοινωνικές ανάγκες, ανάγκες διαρκώς ογκούμενες και μεταβαλλόμενες. Ο Ραδιομαραθώνιος:
·  Αγκαλιάζει με την προσφορά του χιλιάδες οικογένειες με παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δεκάδες ιδρύματα και οργανώσεις που τους παρέχουν φροντίδα, εκπαίδευση, απασχόληση και ψυχαγωγία.
·  Αποτελεί βήμα και έκφραση της ευαισθησίας, του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης, από τα πολλά αποθέματα και τις αξίες που διαθέτει η κυπριακή κοινωνία.
·  Προσδίδει οργανωμένη και θεσμική μορφή σ΄αυτό το κοινωνικό δυναμικό εθελοντισμού και ανθρωπιστικής αλληλεγγύης. Τα Πανηγύρια Αγάπης Ραδιομαραθωνίου 20 Οκτωβρίου 2013 σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Παραλίμνι αποτελούν μια μοναδική μέρα χαράς για μικρούς και μεγάλους με παιχνίδια, άφθονο φαγητό, ποτό, χορό και πολλή διασκέδαση. Ελάτε, δείτε, παίξτε, αγοράστε, χαρείτε και συνεισφέρετε στο Ραδιομαραθώνιο, τη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης και φιλανθρωπίας στην Κύπρο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου