24 Οκτ 2013

Ταξιδιωτικοί κατάλογοι Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Οι γιορτές πλησιάζουν και αν μας παίρνει η τσέπη τότε μπορούμε να κάνουμε ταξιδάκι. Φυσικά μπορούμε να επωφεληθούμε από τις εξαιρετικά χαμηλές τιμές που προσφέρουν αεροπορικές εταιρείες όπως η Ryanair αλλά υπάρχει και η λύση των ταξιδιωτικών πακέτων. Τα τουριστικά γραφεία λόγω κρίσης έχουν ρίξει σημαντικά τις τιμές και προσφέρουν πολύ καλές ευκαιρίες. Σε συμβουλεύουμε να κάνεις τη σύγκριση γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σε συμφέρει να πας με πακέτο και όχι μόνος από άποψη τιμής-παροχών.
-Πιο συγκεκριμένα το ταξιδιωτικό πρακτορείο Xenos προσφέρει πακέτα για τα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Θεοφάνια. Προορισμοί είναι η Μάλτα, Ελλάδα, Βιέννη, Βαρσοβία, Παρίσι, Λονδίνο και Ντουμπάι. Οι τιμές είναι πολύ καλές π.χ. Αυστρία 6 μέρες από 579 ευρώ και Θεσσαλονίκη 5 μέρες από 359.
-Το πρακτορείο Top Kinisis και η ιστοσελίδα taxidia mprosta μας ενημερώνουν για τις πολύ καλές γιορτινές προσφορές. Προορισμοί είναι η Μάλτα, Ελλάδα, Βιέννη, Βαρσοβία, Λονδίνο, Βουδαπέστη Βελιγράδι, Ντουμπάι και Αμμάν (ναι εκεί που είχαν γυριστεί σκηνές από το Indiana Jones). Και εδώ έχουμε πολύ καλές τιμές όπως Αθήνα 4 μέρες από 319 ευρώ, Μάλτα 4 μέρες από 299 και Βουδαπέστη με τα απίστευτα λουτρά από 489 ευρώ.
-Επίσης έχουμε το Amathus travel το οποίο όμως τη στιγμή που γράφαμε το άρθρο δεν είχε βγάλει ακόμη στο Internet τις δικές του προσφορές. Σε συμβουλεύω να κάνει λίγο υπομονή για να συγκρίνεις καθώς το Amathus βγάζει και αυτό πολύ ανταγωνιστικά πακέτα.

Από προσωπική εμπειρεία μπορώ να σου προτείνω το Παρίσι, Βιέννη και την πανέμορφα στολισμένη Πράγα ως πολύ καλούς προορισμούς για τις γιορτές.

Τα πρακτορεία αλλάζουν και προσθέτουν πακέτα συνέχεια οπότε μπορεί να υπάρχουν αλλαγές όταν θα διαβάζεις αυτό το άρθρο, οπότε επικοινώνησε με τα πρακτορεία ή πήγαινε στη σελίδα τους ώστε να ενημερωθείς. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε ότι πολλά πρακτορεία παρέχουν εκπτώσεις σε κατόχους καρτών συγκεκριμένων τραπεζών τις οποίες μπορείς να επωφεληθείς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου