17 Οκτ 2013

Πρόβα τζενεράλε για το γάμο των ονείρων σας

Όλα όσα σκεφτήκατε, ακόμα και όσα δεν σκεφτήκατε, βρίσκονται συγκεντρωμένα στις εκθέσεις ΓΑΜΟΣ SHOW. Δεκάδες ειδικοί σάς περιμένουν για να σας βοηθήσουν να οργανώσετε με άποψη και στιλ τη μεγάλη μέρα που ονειρεύεστε. ΓΑΜΟΣ Show 14: Από το προσκλητήριο μέχρι το νυφικό και από τη γαμήλια τούρτα μέχρι το ταξίδι του μέλιτος. Όλα όσα χρειάζεστε για έναν τέλειο γάμο! Στις εκθέσεις ΓΑΜΟΣ Show 14, στη Λευκωσία, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξένια, στη Λεμεσό στο ξενοδοχείο Grand Resort και στην Πάφο στο ξενοδοχείo Inercontinental -Aphrodite Hills, θα βρείτε σ' ένα υπέροχα διακοσμημένο χώρο, κάτω από μια στέγη, σ' ένα περιβάλλον ευχάριστο και χαλαρωτικό, όλα όσα συνθέτουν την προετοιμασία, τη γαμήλια τελετή, τη δεξίωση και το μήνα του μέλιτος. Όλα όσα χρειάζεστε για να γίνει η μεγαλύτερη μέρα της ζωής σας μοναδική! Λευκωσία στις 2 και 3 Νοεμβρίου, Λεμεσό στις 9 και 10 και Πάφο στις 23 και 24 του ίδιου μήνα.
Πάνω από 100 εταιρείες που απασχολούνται επαγγελματικά, δημιουργικά και με συνέπεια με όλο το φάσμα της γαμήλιας διοργάνωσης, θα παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους: Οίκοι νυφικών και σχεδιαστές μόδας, γαμπριάτικα κοστούμια, ανθοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, φωτογράφοι, υπηρεσίες catering, προσκλητήρια, χώροι δεξιώσεων, οργανωτές γάμου, γαμήλια ταξίδια, και ότι άλλο χρειάζεστε που θα κάνει πιο εύκολη και απολαυστική τη διοργάνωση του γάμου σας. Και μην ξεχνάτε και τα Fashion Shows. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του show.
Και μην ξεχνάτε να τσεκάρετε τους ανοιχτούς διαγωνισμούς στη σελίδα του gamosmagazine καθώς μπορείτε να κερδίσετε πολλά δώρα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου