16 Οκτ 2013

Προσφορές για airport parking

Το τριήμερο πλησιάζει και αρκετοί από εμάς θα πάμε ταξιδάκι. Σημαντικό λοιπόν να προνοήσουμε για το που θα αφήσουμε το αυτοκίνητο μας. Μπορούμε να το αφήσουμε μέσα στο αεροδρόμιο αλλά για να είμαστε ειλικρινής είναι κάπως ακριβά. Ευτυχώς έχουμε όμως και άλλες επιλογές. Ας τις δούμε λοιπόν. Για αεροδρόμιο Λάρνακας από το site www.skroutz.com.cy έχουμε 3 καλές προσφορές. Μπορούμε να αφήσουμε για 3 μέρες στο Park and Save σε ανοικτό χώρο με μόλις 9 ευρώ με κάθε επιπλέον μέρα να χρεώνεται άλλα 4 ευρώ. Μπορούμε να το αφήσουμε στην εταιρεία GTHEOphanous σε κλειστό χώρο με 17 ευρώ για 3 μέρες ή με 22 για 5 μέρες ή 26 για 7 μέρες (για κάθε επιπλέον ημέρα υπάρχει χρέωση 2 ευρώ). Επίσης υπάρχει και η εταιρεία AndrosAirPark η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της και για το αεροδρόμιο Λάρνακας αλλά και για τη Πάφο (ναι για σένα που θα πας με την ryanair το λέω!!!). Εδώ έχουμε για 3 μέρες 18 ευρώ, 5 μέρες 23 ευρώ και 7 μέρες 27 ευρώ σε κλειστό χώρο. Το καλό εδώ είναι ότι με κάθε μέρα παίρνεις δωρεάν άλλη μία μέρα φύλαξης δηλαδή πληρώνεις για 3 μέρες και παίρνεις 4, πληρώνεις 5 και παίρνεις 6 κτλ. Αν θέλεις ακόμη περισσότερες μέρες υπάρχει χρέωση 2 ευρώ ανά ημέρα.
Αν πάμε στο  www.directdeals.com.cy συναντάμε μία ακόμη πολύ καλή προσφορά από το Xanthos Airport Parking Services για Λάρνακα και Πάφο για στάθμευση σε κλειστό χώρο. Εδώ έχουμε 18 ευρώ για 3 μέρες ή με 23 για 5 μέρες. Το καλό εδώ είναι ότι με κάθε μέρα παίρνειςδωρεάν άλλη μία μέρα φύλαξης δηλαδή πληρώνεις για 3 μέρες και παίρνεις 4, πληρώνεις 5 και παίρνεις 6 (για κάθε επιπλέον ημέρα υπάρχει χρέωση 6 ευρώ). 
Πρόσεξε το πότε λήγει το κάθε κουπόνι καθώς άλλα λήγουν στα μέσα και άλλα τέλη Νοεμβρίου. Οι προσφορές είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικές και νομίζω ότι δεν πρέπει να τις χάσεις. Μπες στα δύο sites με τα κουπόνια, κάνε τη σύγκριση με βάση τις ανάγκες σου και διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου